100 g smör
100 g kokossocker (strösocker går också bra)
1 ägg
140 g havremjöl (glutenfritt)
40 g havregryn (glutenfria)
25 g fullkornsrismjöl (vitt rismjöl går också bra)
0,5 tsk bakpulver
50 g mörk choklad, grovt hackad
(eventuellt lite mer till dekoration)
100 g kokossocker (strösocker går också bra)
1 ägg
140 g havremjöl (glutenfritt)
40 g havregryn (glutenfria)
25 g fullkornsrismjöl (vitt rismjöl går också bra)
0,5 tsk bakpulver
50 g mörk choklad, grovt hackad
(eventuellt lite mer till dekoration)
Värm ugnen till 200 grader. Vispa smör och kokossocker tills det blir poröst. Tillsätt ägget och rör om. Ha sedan i resten av ingredienserna. Rulla degen till större kulor, lägg på bakpappersklädd plåt och tryck till med en gaffel. Grädda mitt i ugnen 7-8 minuter. Låt svalna på plåt. Om du önskar, kan du spritsa lite extra choklad över kakorna när de kallnat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar